Asambleistja e LDK-së thumbon Shpend Ahmetin

Asambleistja e LDK-së në Komunën e Prishtinës, Fiknete Bejta ndodhitë e fundit në koalicionin e qeverisë në Prishtinës sipas saj nuk është një befasi.

Sipas saj, këto situata po ndodhin për të ndikuar në ndikuar në largimin e vëmendjes së qytetarëve nga problemi real, mospuna e qeverisê.

“Ajo çfarë po ndodhë në koalicionin e qeverisë së Prishtinës është një problem më shumë në këtë qytet por nuk është një befasi. Problemet e tilla ( edhe në mandatin e kaluar me gjoja bllokim nga LDK-ë) kanë ndikuar në largimin e vëmendjes së qytetarëve nga problemi real, mospuna e qeverisê”, ka thënë Nejta.

Sipas saj, ky lloj skenari është një mekanizëm për t’i dhënë mundësi atyre që duan të marrin pjesë në qeverisje dhe që ta realizojnë atë duke e devijuar nga premtimet e dhëna

“Ky lloj skenari është një mekanizëm për t’i dhënë mundësi atyre që duan të marrin pjesë në qeverisje dhe që ta realizojnë atë duke e devijuar nga premtimet e dhëna dhe duke e shfrytëzuar këtë mekanizëm për ato aspekte që këta pushtetarë e kanë hy në politikë , përfitimin personal”, deklaroj Netja.