I kërkuari i INTERPOL, organizonte koncerte në Kosovë dhe rrinte me estradën kosovare

Policia e Kosovës ka arrestuar një shtetas gjerman në Prishtinë.

Atë e kërkonte INTERPOLI sepse dyshohej për disa vepra penale.

Prangosjen e tij e bëri njësiti elitar i policisë.