Këta janë ministrat me aktakuzë në Qeverinë Haradinaj

Nga gjithsej 22 ministra sa ka Qeveria Haradinaj, gjashtë prej tyre janë me aktakuza.

Keqpërdorimi i detyrës, posedimi i armëve dhe punësime të paligjshme janë disa nga aktakuzat që rëndojnë mbi këta ministra.