Ngjarje e rëndë në Gjilan

Një ngjarje tragjike ka ndodhur sot në Gjilan.

Një person i moshës 25-vjeçar është gjetur i varur në banesën e tij në Gjilan.

Burimet e Gazetës Express brenda policisë tregojnë se personi në fjalë është i vitit të lindjes 1993 dhe është gjetur sot në banesën e tij i varur me litar.

Kështu që, dyshimet e para për këtë rast janë se është kryer vetëvrasje.