Kuvendi nesër vazhdon punën

Kryesia e Kuvendit të Kosovës, nesër, prej orës 10:30, do të mbajë mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje, pikë e rendit të ditës do të jetë kërkesa e 42 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme për debat parlamentar lidhur me dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës.

Në orën 11:00, ndërkaq, do të vazhdojë seanca plenare e Kuvendit, e ndërprerë të premten, më 2 nëntor.