Publikohen fotografitë derisa abuzonte me një 15 vjeçare

Nënkryetarin e Komunës së Boro’s në Serbi, e pret burgu. Kjo pasi që autoritetet serbe kanë ngritur një padi ndaj tij nën dyshimet për ngacmime seksuale të rënda.

Branko Peric pritet që të dënohet me tre vjet burg.

Ngjarja kishte marrë vëmendjen e publikut kur në rrjetet sociale në ‘facebook’, ishin publikuar disa fotografi ku shihej se si zyrtari i kësaj komune puthej dhe përqafohej me pasion me një të mitur 15 vjeçare, shkruan ‘novosti’.

Nënkryetari i kësaj komune është 60 vjeç, dhe për këtë rast ka dhënë edhe dëshminë e tij para Prokurorisë në Serbi.

Ai ka thënë se ato fotografi janë realizuar me vetë dëshirë dhe pa ndonjë forcë.

Megjithatë në telefonat e konfiskuar nga policia, ishte parë se të dy kishin kërkuar faqe me përmbajtje pornografike.