Do qeshni me lot me këtë foshnje

E dini pse jemi gjithmonë të ngazëllyer me videot e foshnjave? Sepse është gjithmonë një emocion për të parë se çfarë emocione na dhurojnë këta fëmijë.

Ju kurrë nuk mund të parashikoni se çfarë do të bëjnë, dhe kjo është kaq emocionuese! Për shembull, si kjo video që do të shihni më poshtë.

Një video e bukur dhe qesharake ka dalë nga një fëmijë njëvjeçar duke qeshur si një chipmunk nga filmi Alvin dhe Chipmunks, transmeton lajmi.net.

Është kaq i adhurueshëm që të bën të qeshësh menjëherë pasi të dëgjosh atë qeshje. Dhe edhe më shumë: ju bën të regjistroni qeshjen e saj të bukur dhe vendosni atë si zile tuaj.