Ballina Kuriozitete Duke folur për akullin, shikone çka i ndodh prezentueses së motit live...

Duke folur për akullin, shikone çka i ndodh prezentueses së motit live në TV

Rrximi i kësaj prezentuese të motit nuk mundet me lanë pa reagim edhe njeriun ma të “ftoftë”.

Ngjarja ndodhi në mes të akcionit të lajmeve.

Ajo paraqet me besim parashikimin, e cila duket sikur ka me pasë borë dhe akull, përpara se të bjen me forcë përtoke.

Gjatë prezentimit, ajo humb ekuilibrin dhe bjen përtoke.

Ngjarja ka ndodhë në Zvicër, derisa prezentuesja po i tregonte shikuesve se çfarë moti munden me pritë.