Fitimi i kësaj tikete do ta “falimentoj” bastoren në Drenas

Një bastore në Drenas ka nxjerrë një kuot fitimi në mënyrë shumë interesante dhe ta pazakontë.

Një qytetar i cili e ka realizuar këtë tiketë bastoreje, do të fitoj vetëm 0.15 cent.

Për më shumë shikojeni këtë fotografi