Ndodh edhe kjo: ky person është aq i trashë sa që rrëzon edhe kalin

Shpesh shohim njerëz duke kalëruar, por rrallë apo mase asnjëherë nuk kemi parë që një kalë rrëzohet nga pesha e madhe e njeriut që hipën mbi të.

Kur një grup miqsh vendosën të hipnin në kalërim në Pernambuco të Brazilit, një prej tyre mësoi se sa të vështirë e kanë kuajt kur ata ngarkohen më shumë se sa ata mund të bartin, transmeton lajmi.net.

Siç tregon kjo video, të gjithë duhet të kujtojnë se kuajt janë krijesa të gjalla dhe nuk janë në gjendje të mbajnë askënd në shpinë.