Për tu mahnitur se çfarë arrinë të bëj ky njeri me vetëm 50 cent

Një njeri ka arritur të bëjë një unazë nga një monedhë 50-centësh.Ky njeri ka arritur që në mënyrë brilante të krijojë një unazë nga një monedhë, përcjell lajmi.net.

Në videon që do të shihni më poshtë ju mund të vëreni se në fund unaza nuk dallon aspak nga një unazë e vërtetë prej ari.

Shikojeni videon dhe do të bindeni vet.