Veshja e moderatores së lajmeve me të cilën po tallen të gjithë

Ishte veshja e moderatores, Natarsha Belling ajo çfarë shkaktoi polemika përgjatë një transmetimi.

Xhaketa, në formën e “penisit”, kësaj radhe është veshur edhe nga Samantha Heathwood e “Channel Nine” të mërkurën.

Një shikues zbuloi po të njëjtën formë xhaketeje edhe tek Healthwoord, ndërsa e publikoi fotografinë në rrjetet sociale për t’u tallur me veshjen e saj.

Ajo shpejt fitoi famë në platforma si Reddit dhe Facebook me përdoruesit që publikonin komente në postimin qesharak.

Kjo nuk është hera e vetme që spikeret apo prezantueset e emisionit veshin rroba në këso forme. T’i ndjekim disa prej tyre.