Dasma më interesante që keni parë (VIDEO)

Sigurisht që martesa është njëri prej momenteve më të bukura të jetës. Në kohën moderne shumë çifte ëndërrojnë që ta bëjnë këtë moment sa më mbresëlënës.

Tek shqiptarët sezona e verës njihet si koha më e mirë për të bërë dasma.

Një ëndërr e realizuar mirë është edhe e këtij çifti të sapomartuar, ku dashuria e tyre po kurorëzohet me bekimin e martesës.

Shihni këto momente të dasmës së Agronit dhe Kujtesës: