Arta Memedi krah artistit të “On Records”, rikthim në label apo bashkëpunim?

Këngëtarja nga Maqedonia, Arta Memedi është njëra nga artistet më të pëlqyera shqiptare. Këngët e saj janë pritur mjaftë mirë nga publiku.

Arta Memedi është parë në krah të artistit Blondi të “On Records”, por që nuk dihet arsyeja e këtij takimi, mbetet të shihet rikthimi i saj në label apo do të kenë ndonjë bashkëpunim.

Kujtojmë se Arta Memedi ishte një kohë pjesë e “On Records”, dhe ishte në maje te suksesit. Tash mbetet të shihet rikthimi i saj në label apo ndoshta po sjell bashkëpunim më artistin Blond, kjo mbetet të shihet. /Lajm24