Ja si dukej Shpend Ahmeti në vitin 1999

Asokohe Ahmeti ishte student në Bullgari.

Shpendi kishte pasur rastin ta takonte Clintonin si udhëheqës studentorë.

Por, 17 vjet më pas, marrëdhëniet ndërmjet Ahmetit dhe Amerikës duket se kanë pësuar ndryshime.

Kryetari i Prishtinës disa herë ka marrë pjesë në protesta të dhunshme të opozitës.

Fotografi me ish kryetarin Amerikan Bill Clinton.