Ju kujtohety Uron Esati, shqiptari që puthi Lady Gagan në Beograd

Në vitin 2015 mediat shqiptare dhe të huajat vërshuan me lajme për takimin e shqiptarit Uron Esati me idhullin e tij Lady Gaga.

Sidomos mediat serbe i dhanë shumë hapësirë kësaj ngjarjeje, duke u befasuar se si askush nga populli serb nuk arriti që t’i afrohej, ndërsa këtë e bëri shqiptare pikërisht dikush nga Kosova.

Kujtojmë qe Gaga ia dhuroi Uronit një jastëk në të cilin ajo kishte pushuar gjatë rrugëtimit të saj për në Beograd dhe qëndrimit atje.

Ndërsa sot Uroni është stilisti I Morena Tarakut dhe shpesh here në intervista është shprehur që mban kontakt me stilistet e Lady Gaga.