Meti nis xhirimet e këngës së re, ja foto nga klipi!

Ai është një këngëtar shumë aktraktiv e kur sjell një projekt që nuk i ka të shpeshta mendon të vijë bukur.

Po flasim për këngëtarin Meti Berbatovci i cili ka trokitur në studion e hiteve te Virusi në Tetovë ku mësojmë se aty sapo ka realizuar këngën “Diagnoza” një super projekt e që Meti gjatë ditës së mërkurë ka nisur të realizojë edhe klipin e saj në Kosovë e që pritet të dalë gjatë javës që vjen e ai vetë ka publikuar një foto nga xhirimet e klipit dhe ku ka falenderuar të gjithë bashkepunëtorët e tij.