Mihrije Braha me lot në sy flet për dy shtatzënitë e dështuara

Mihrije Braha është njëra ndër këngëtaret më të dashura për publikun.

Ajo ka qenë e ftuara e radhës në emisionin “Mirage”  ka folur rreth jetës private dhe karrierës profesionale.

Braha tashmë është nënë e një djali, e që për herë të parë flet edhe për dy shtatzënitë e dështuara. Se si i përjetoi këto dhe çfarë thotë rreth kësaj e mësoni në storien e mëposhtme.

Mihrija po ashtu sqaron raportin që ka me njerëzit e afërm të Naimit marrë parasysh profesionin e saj.