Shumë shpejt “Utan Dig” nga super stari Liza

Pas hitit në gjuhën angleze “Take me away” ajo ka gati një tjetër këngë të bukur. “Utan Dig” ky do jetë titulli pasi projekti i super starit Liza Therese do të jetë në gjuhën suedeze (shqip “Pa ty”) shkruar nga vetë ajo një baladë mjaft e bukur dashurie që vjen këto ditë.

Artistja është e njohur edhe për publikun shqiptar ku në Zhurma Show Awards kishte marrë edhe çmim vite më parë dhe njihet jo vetëm për zërin e saj por edhe një këngëtare mjaft e bukur.