Trojet tona nga Suad Shaptafi (Video)

Muzika Popullore Shqiptare, përbën një ndër pasuritë më të çmuara të vendit. Folklori muzikor bën një jetë aktive edhe sot, ndërkohë që gjurmët e ti jane qe nga lashtësisë.

Folklori muzikor shqiptar e bën jetën e vet në një ndarje specifike, që lidhet me format e të shprehurit muzikor dhe me tipet kryesore të instrumenteve të përdorur. Suad Shaptafi është artisti shqipëtar nga Ulqin që për festë e flamurit sapo ka publikuar projektin muzikor të ri me titull “Trojet tona” Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë qe Suad Shaptafi të jetë një nga këngëtaret më të dashur shqipëtare.

Kënga e re premjeren ekskluzive e ka pasur në kanalin më të madhë shqiptar në YouTube (ArkivaShqip) kanal ky me mbi 2 miljon subscribe.