Vlora Çitaku, ambasadorja e Kosovës në SHBA sot feston ditëlindjen

Këtë e ka bërë të ditur vet ajo përmes një postimi në rrjetet sociale.

Vlora ka mbushur përplot 38 vite jetë kurse politikës i ka hyrë në moshë të re, duke qenë shumë e zëshme në të gjitha postet politike që pa pasur.

Ndryshe, ajo karrierën e saj e ka filluar si gazetare dhe përkthyese për të vazhduar me angazhimet e saj në Partinë Demokratike të Kosovës, subjekt të cilit i takon edhe sot.