SKANDAL! TIKA turke në uniformat e xhudistëve shqiptarë

TIKA Turke tani ka futur hundët edhe në sportin e xhudos duke vendosur flamurin turk mbi uniformat e xhudistëeve shqiptarë.

Siç shihet edhe në foto në uniformën e xhudistit Akil Xhakova, është vendosur logoja e organizatës qeveritare turke TIKA, me flamurin turk.

Ky është një skandal i madh dhe kjo është e papranueshme që simbolet e shtetëve tjera të vendosen në sportistët tanë.