Stili vjeshtor i flokëve të gjata

Modeli i flokëve të gjata bën që një femër të duket shkëlqyeshëm dhe e kompletuar në çdo gjë.

Duhet të mbani gjithnjë në mendje faktin se modeli i flokëve të gjata merr më shumë kohë për t’u tharë, mbajtur dhe stiluar, transmeton Telegrafi.

Flokë të gjatë gjithashtu nënkupton flokë të vjetra, por, sa më të vjetra flokët aq më shumë kujdes kërkojnë.

Modeli i flokëve të gjata me shkallëzime është një ndër stilet më joshëse e më të ëmbla.

Modeli i flokëve kaçurrela është e vërtetë që floku kaçurrel ndonjëherë kërkon pak më tepër kujdes dhe vëmendje, që të duket sa më mirë sesa floku i drejtë.