Take a fresh look at your lifestyle.

Këngëtarja shqiptare në pritje të fëmijës së dytë

34

Gjira zbulon gjininë e fëmijës së dytë.

Gjira Kajtazi ka ndarë lajmin e këndshëm bashkë me fansat e saj, këngëtarja është në pritje të fëmijës së dytë,..

Këngëtarja ka publikuar disa imazhe të ultrazërit  në Instagram, ku i zbulon edhe gjinisë fëmijës së dytë.

Gjira ka njoftuar se është duke pritur një vajzë, dhe thotë se për këtë ka qenë e bindur edhe më parë, “Gjira e vogël po vjen” ka shkruara ajo. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.