Kryetari i Lipjanit: Shqipdoni dyshohet se ia mori jeten vetes, ka lënë një video në telefon

Ngjarja e 24-vjeçarit që u gjet pa shenja jete disa ditë pas ishte zhdukur ka tronditur qytetin e Lipjanit.

Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti, i ftuar në Pressing të T7, ka folur për rastin e 24-vjeçarit, Shqipdon Aliut, trupi i të cilit u gjet pranë një gurthyesi në Gadime të Lipjanit.

“Ai ka lënë një video në telefon për arsye të aktit që ka bërë, më tutje nuk dimë diçka por bëhet fjalë për një akt të kryer”, është shprehur Ahmeti.

Tutje, Ahmeti tha se kjo çka ka ndodhur është fatkeqësi dhe se ndan dhimbjen me familjen e të ndjerit.

“Kjo çka ka ndodhur është një fatkeqësi. Ne ndajmë dhimbjen me familjen.