Një person shtrihet në mes të rrugës në Prishtinë, kërcënon dhe tmerron kalimtarët

Një person shtrihet në mes të rrugës në Prishtinë, kërcënon dhe tmerron kalimtarët

Një person, i cili dyshohet se është i komunitetit rom, në mbrëmjen e së martës ka thyer një hotel në rrugën “UÇK” në Prishtinë.

Në vendin e ngjarjes ka arritur menjëherë një autoambulancë, po është suulmuaaar nga i dyshuari në fjalë.

Madje ai i ka kërcënuaaar edhe veturat në lëvizje duke ua pamundësuar lëvizjen e tyre.