Veprimi i Haradinajt 10 minuta pasi dha dorëheqje, ja ku shkoj

Ramush Haradinaj është duke mbajtur një takim me strukturat e partisë.

Haradinaj ka dhënë shpjegimet para bashkëpartiakëve të AAK-së arsyet e dorëheqjes së tij nga Qeveria.

“Është tepër e padrejtë kjo qasje. Për pjesën ligjore ekam dit kush jam dhe kush kam qenë. Kam dhënë edhe disa mendime për tema politike. Është gabim me i kërku Kosovës çmim që s’mundemi me pagu. Është gabim ndarja e Kosovës”, ka thënë ai