Vetura qe po i ‘terrorizon’ natën banorët e Prishtinës

Personi i cili po rrezikon qytetarët e Prishtinës çdo natë me veturën e tij.Një video është publikuar nga ‘Vrojtuesit e Lagjes-Prishtinë’ e në të cilën shihet një veturë duke bërë vozitje të rrezikshme në kryeqytet.

Po ashtu në këtë video është treguar që këto veprime nga ky vozitës janë duke u bërë në rrugën C në Prishtinë.Qytetarët kanë treguar që e njëjta veturë pothuajse çdo natë i bënë veprimet e ngjashme në këtë vend.

Këta banorë janë duke u ndjerë të rrezikuar nga vozitjet e pakujdesshme dhe zhurmat e mëdha që po i shqetësojnë ata në orët e vona të mbrëmjes.Shikoni videon dhe veprimet e këtij shoferi të papërgjegjshëm…