Ky Nokia 3310 mund t’i shpëtojë çfarëdo dëmtimi

Ky Nokia 3310 mund t’i shpëtojë çfarëdo dëmtimi
Një burrë ka provuar të dëmtojë telefonin klasik Nokia 3310 me një mjet piroteknik, në një tentim për ta parë se sa rezistent është telefoni në fjalë.

Ai e ngjet mjetin piroteknik për telefonit me pulla nëpërmjet një ngjitësi, e më pastaj e ndez atë, transmeton lajmi.net.

Pas shpërthimit, ai dekompozohet i tëri, megjithëse dëmtimet janë të vogla dhe vërehen vetëm në folinë mbrojtëse të përparme të mjetit komunikues.

Ndiqeni videon më poshtë.

 

Nokia phone still runs even after being blown

This Nokia 3310 can survive anything! 😱📱

Posted by Daily Mail Video on Tuesday, February 11, 2020