Pasagjerja e dehur tenton të hap derën e aeroplanit, por ja çka i ndodhi

Pasagjerja e dehur tenton të hap derën e aeroplanit, por ja çka i ndodhi
E bllokuar pas një përzierje të alkoolit dhe medikamenteve, një vajzë tenton të hap derën e aeroplanit.

Një pasagjere e Britanisë ishte në ndikim të alkoolit teksa po bërtiste “të gjithë do të vdiiiiiiisni” dhe më pas tenton të hapë dy dyert e aeroplanit më shumë se 30,000ft lartësi, raporton “Daily Mail”

Chloe Haines, 26 vjeçare nga High Wycombe është burgosur me dy vite burg për veprimin e bërë në aeroplan. Pilotit u detyrua të kthehej pas 45 minutave fluturim për në Turqi.

Policia tregon se asaj nuk i kujtohet çfarë ka ndodhur pasi që ishte e bllokuar nga përzierja e alkoolit dhe medikamenteve