Shenjat e kiametit në Itali, çka ka bërë kështu cikloni

Zona e Bolzanos në Itali është duke u përballur me një mot të çmendur.

Mediat lokale flasin për një ciklon që ka përfshirë zonën, i cili po shoqërohet me breshër, erëra të forta si edhe shirat të rrëmbyeshëm duke shkaktuar përmbytje dhe shkatërrim.

Në fotot dhe videot e publikuara online duken pemë të rrëzuara dhe sasi e madhe breshëri në rrugë, ndërsa nuk bëhet ende me dije nëse ka të lënduar nga banorët.