E papritur: Kjo grua thotë se ka fjetur me 80 burra të martuar

Madje gratë e tyre e dinë se po tradhëtohen.

Louise Van Der Velde është 43 vjeç dhe nëna e 2 fëmijëve. Pas humbjes së burrit të saj në moshën 34-vjeçare, ajo filloi të krijojë të marrëdhënie të hapura me burra të tjerë.

“Njerëzit duhet të gjykojnë më pak dhe të kenë se,ks më të mirë. Jeta është shumë e shkurtër për t’iu përmbajtur sek,sit vetëm me një partner”, thotë Zonja Van Der Velde.

Sipas vejushës, burrat me të cilët ajo shkon, nuk bëjnë se,ks me gratë e tyre dhe kjo është arsyeja pse ata i tradhëtojnë. Madje gratë e tyre e dinë se po tradhëtohen por bëjnë një sy qorr sepse ato nuk janë të afta t’i ofrojnë asgjë burrave të tyre.

Ajo shprehet se këshillimi tradicional për martesë shpesh dështon sepse bazohet në një model i cili nuk është reformuar për 150 vjet.

Vejusha tregon se burrat që shkojnë me të mund t’i duan gratë e tyre shumë, por ato nuk janë të gatshme t’i ofrojnë ato që kanë nevojë dhe ajo i shpëton nga kthetrat e mërzitshme të martesës. /albeu