Gruaja tronditet nga ajo që sheh, gjen bashkëshortin dhe babanë e saj së bashku në shtrat

Pas katër vitesh martesë, një grua zbulon se bashkëshorti e tradhtonte. Deri këtu asgjë e habitshme, por burri i Alexandra Bittencour kishte një marrëdhënie të fshehtë jo me një femër tjetër, por me babanë e saj.

Anglezja e zbuloi tradhtinë kur u kthye në shtëpi më herët se zakonisht dhe gjeti bashkëshortin, Henry Edward me babanë e saj të shtrirë në shtrat.

Pasi i gjuajti me çfarë gjente përpara të dy burrat, ajo hodhi jashtë rrobat e bashkëshortit. Ata kanë dy fëmijë së bashku dhe gruaja çoi çështjen në gjykatë që Henry të mos i shohë më kurrë ata.

Në polici, Henry Edward pranoi se me vjehrrin kishte pasur intimitet që përpara se të martohej.