Vajza zbulon aferën 20 vjeçare të babait dhe gruas së dajës

Zbulon aferën 20 vjeçare të babait dhe gruas së dajës.

“Ajo i kishte fshirë të gjitha mesazhet dhe i mohoi të gjitha, por ‘screenshots’ tashmë ishin marrë dhe janë printuar për t’i pasur si prova.

Një familje u prish pas 20 viteve, kur fëmijët kanë gjetur se babai i tyre ka qenë në mënyrë të fshehtë duke dalur me gruan që është e martuar me vëllanë e nënës së tyre.

Ata kanë treguar se si familje kanë qenë gjithmonë të lidhur, dhe madje edhe festat kanë festuar gjithmonë së bashku.

Fëmijët e gruas së dajës kishin gjetur Facebookun e nënës së tyre të qelur dhe i kanë parë mesazhet që ata dy kanë bërë, konkretisht mesazhe seksuale. Kështu ata menjëherë i kanë telefonuar një prej fëmijëve të burrit, ku ata i thanë që të bëjnë sa më shumë foto të bisedave.

Fëmijët e gruas filluan ta mbronin atë duke e fshirë bisedën menjëherë, duke quar kështu familjen ne përqarje. Ata i treguan nënës së tyre edhe pse e kanë ditur që kjo gjë do ta lëndoj shumë atë.