Shala: Së pari njohja e pastaj demarkacioni me Serbinë

Këshilltari i presidentit Hashim Thaçi, Blerim Shala, ka thënë se së pari duhet të ndodhë njohja reciproke mes Kosovës dhe Serbisë e pastaj të ndodhë demarkacioni.