Momenti i mrekullueshëm kur policët shpëtojnë foshnjën

Këta oficerë të policisë janë duke shpëtuar një fëmijë i cili kishte ngrënë diçka të fortë dhe nuk mund të merrte frymë.

Nëna nga paniku ia lë në dorë foshnjën policëve me shpresë që do jenë në gjendje ta shpëtojnë, të cilët filluan menjëherë me ndihmë të shpejtë.

Fëmija 18 muajsh kishte ngrënë diçka të fortë dhe i kishte mbetur në fyt, duke mos qenë në gjendje të merrte frymë dhe nga paniku nëna nuk kishte ditur se çfarë të bëjë. Ajo doli nga shtëpia dhe e pa një makinë të policisë jashtë në rrugë dhe menjëherë shkoi tek ata, raporton “Daily Mail Video”, transmeton lajmi.net.

Oficerët e panë nënën të cilën ishte e frikësuar dhe dolën nga makina për ta ndihmuar atë. Policët nuk u dorëzuan dhe tentuan ta shpëtonin djalin. Fëmija kishte ndaluar së marri frymë për 10 minuta. Emergjenca mbërrin dhe e marrin djalin një vjeç për ta dërguar në spital. Fal punës së policisë djaloshi arrin të mbijetojë.

Bodycam shows police officers saving one-year-old's life

These police officers are heroes!

Posted by Daily Mail Video on Wednesday, October 23, 2019