Ja me kë po martohet Hulya Avsar në moshën 55-vjeçare

Hulya Avsar është aktorja shumë e njohur e kinematografisë turke

Ajo për vite konsiderohej si një ndër më të bukurat e Turqisë e shumë më të veçantë e kanë bërë sytë e saj të kaltër

Syve ngjyrë blu i ka kënduar edhe Ibrahim Tatlises në këngën ‘Mavi’,e më të cilin ishte e lidhur për shumë vite

Tani ajo është në moshën 55-vjeçare dhe së shpëjti pritet të martohet.