Ky është fustani magjik që Gresa Behluli do ta veshë sonte

Gresa Behluli dhe Lulëzim Ibrahimi sonte do ta kurorëzojnë lidhjen e tyre 10 vjeçare, me martesë.

Kanë dalur dhe pamjet e para të sallës ku dhe do të mbahet dasma e që po duket çdo gjë përrallore

Fustani i bardhë është mjaft i veçantë pasi ai është i stilit të familjes mbretërore angleze, ku detaji tek shpinda, si dhe dorezat dhe pjesa tek fyti është e atij stili, i cili është i tëri me gurë dhe e bën edhe më të veçantë.