Majku bën ndërfyrje në fytyren e tij, befason me pamjen!

Reperi i njohur shqiptarë Majku është shumë i njohur në skenën muzikore e po ashtu jeta e tij private është bërë pjesë e shumë mediave.

Suksesi e po ashtu edhe bukuria e tij kanë bërë shumë vajza që ta ëndërrojnë atë si princ të kaltërt.

Majku është shumë aktiv në muzikë, ku pothuajse cdo ditë është i zënë nëpër diskoteka dhe ndeja të ndryshume.

E se fundmi, Majku ka bërë ndryshim edhe në pamjen e tij.

Në foton e publikuara sot, Majk shihet se ka ndyshuar look-un e tij. Me këtë ndryshim, Majku po duket person tjetër.