Me lot në sy, kështu e kujton vajzën e ndjerë Çun Lajçi

Në ditë feste gjithmonë kujtohen ata që s’janë më në mesin tonë.Ka kohë që e bija e aktorit Çun Lajçi, Bubulina Lajçi është ndarë nga jeta.Jo rrallëherë aktori kosovar, shkruan për mungesën e saj, dhe dhimbjen që ndien.

Sot, Lajçi me rastin e festës së Kurban Bajramit, ka vizituar varrin e të ndjerës.

Shkrimi i tij i plotë:

Festë ndër gurëSot s’po ndahemi,

po festojmë s’bashkune me shpirtna ju me hijepo i çojmë urimet andej, s’po presim t’na kthehenju jeni dembel,s’shkruani, e dipo vishemi bukur e herët po çohemikur t’thërret ezani po nisemifaqët po i lajmë ndër gurra dita pa zbardhëhala nata pa ikë po vimë të rrasat me emna e datam’u ç’mall tue folë amël me juve që s’flisniqë festoni ndoshta tjera festame tjera dataSot pak mish po e hamë për juveedhe pak hallvëe ngryk po merremi me gurë .