Muzikantët e njohur Besnik Berisha dhe Ilaz Bakolli që shoqërojnë artisten Shkurte Gashi

Ku është ajo e duke qenë se është një prej femrave më të kërkuara janë edhe dy mjeshtrat e muzikës, Besnik Berisha me violinë dhe Ilaz Bakolli me tastierë.

E kemi fjalën për këngëtaren e shumë kërkuar Shkurte Gashi e cila si duket ka gjetur bashkëpunimin më të mirë me këta dy kolegë mjeshtra muzikantë e ku janë ata kudo atmosfera është shumë e fortë duke qenë kombinimi më i mirë artistik për skena e mbrëmje muzikore.

Artistja Shkurte Gashi me plot gojën mund të themi se vazhdon të jetë mbretëresha e muzikës tallava e live prej shumë kohësh e që e duan të gjithë dhe më in kudo.