Nushi risjell këngën e njohur nga Naser Berisha

E kjo balad si duket i ka mbetur ne mendje reperit Nushi i cili nesër do e sjell të përpunuar të shoqëruar edhe me videoklip.

E dim që Nushi ka prurje te shumë hiteve në karrieren e tij e padyshim qe kjo këngë do pritet mirë nga publiku.

Reperi në një postim në rrjetin social Instagram ka falenderuar këngëtarin Naser Berisha që e ka lejuar atë te riperpunoje këtë hit.

Ky projekt është në verizion të stilit të reperit ky në detaje është kujdesur producenti Cricket ndërsa për videoklip Alban Selimi dhe Adonis Krasniqi.

Projektin mund ta dëgjoni nesër në orën 17:00