“Vjen apet” e me një hit Nitti

Artisti i njohur dhe mjaft unik Nitti sapi ka sjellë projektin më të ri muzikor “Vjen apet”. Kënga ka nisur të pritet mjaft mirë dhe është krijuar nga vetë ai bashkë me Ataa Production.

Nitti i cili jeton në Gjermani por me origjinë është nga Kosova përveç se merret me muzikë ai edhe punon më herët ishte menaxher i Versace e tani punon po në këtë profesion në Philipp Plein e që shquhet gjithmonë jo vetëm për fizikun e tij por edhe për super stilin e tij.